education · italyada master · İtalya'da Lisans · İtalya'da Yüksek Lisans · İtalyada Üniversite · İtalyada Master · İtalyada Tasarım Akademileri

Polimoda’da 2 yeni master programı!

Polimoda, ‘Fashion Retail Management’ ve ‘Fashion Media and Digital Communication’ olmak üzere iki yeni master programını bünyesine kattığını açıkladı.

 Fashion Retail Management: Bu program, Gucci profesyonellerinin yönetimindeki eğitmenler tarafından verilecek olup, 9 ay süren dönem boyunca öğrenciler, iki ana proje, bir ara dönem projesi ve son olarak final projesi hazırlayacaklar. Dönem içindeki staj ve iş imkanlarını da değerlendirebilecekler.

Gucci-Logo-png-nero[1].jpg

Program başlangıç tarihi: Nisan 2017

Eğitim dili: İngilizce

 Fashion Media and Digital Communication: Programa katılanlar, 9 ay boyunca Polimoda Floransa’da ve  Şanghay’daki Condé Nast Moda ve Tasarım Merkezi’nde sektörden önemli eğitmenler tarafından ders alacaklar. Bunun yanı sıra, moda şirketlerine ve ajanslara dönem süresince iki gezi düzenleyerek sektör işleyişini yakından görme şansını elde edecekler.

conde-nast-center-of-fashion-design-shanghai-logo[1].png

 

Program başlangıç tarihi: Nisan 2017

Eğitim dili: İngilizce

 

polimoda-fashion-school.jpg

 

Programlar hakkında detaylı bilgi ve başvurular için 0212 347 47 13 numarasından veya bilgi@pianeta-italia.com adresinden  bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Pianeta Italia, Poli.design resmi temsilcisi olup danışmanlık hizmetimiz ücretsizdir.

Cevap yazmak ister misiniz?

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Connecting to %s