Domus Academy Ocak 2018’de başlayacak olan ‘Visual Brand Design’ master burs yarışmasının konusu ve şartları belli oldu.
Proje adı: “WIRED NEXT FEST 2018”
Proje özeti: Condè Nast Italia’nın markası Wired’in analizinden yola çıkarak öğrencilerin bir araştırma yapmaları ve dijital alandaki son trendleri belirterek “Wired Next Fest 2018” için yenilikçi bir fikir önermeleri bekleniyor.
Kimler katılabilir:
Yarışmaya, görsel ve grafik tasarımı bölümlerine ilgi duyanlar ya da tasarım, iletişim, pazarlama, marka bilinci oluşturma ve iletişim alanlarından mezun olanlar katılabilirler.
Gerekli Evraklar:
- Projeyi anlatan görseller
- Seçilen projenin neden seçildiğine dair kısa bir açıklama yazısı
- Portfolyo
- Detayli CV
- Motivasyon mektubu
- Diploma ve transcript fotokopisi
- Dil Sertifikasi (IELTS 5.0)
- DA basvuru formu
*Yukaridaki belgeler ingilizce veya italyanca ve pdf şeklinde A4 formatinda olmali.(6-8 sayfa, max 8GB)
*Burs basvurusu yapanlar kayit ucretindan muaftirlar.
Oduller:
1 kisiye %60 oraninda burs
1 kisiye %50 oraninda burs
1 kisiye %40 oraninda burs
2 kişiye %20 oranında mansiyon
Son Basvuru Tarihi: 15 Eylül 2017 (email yoluyla asagidaki evraklari en gec 15 Eylül saat 00:00’e kadar bize ulastirmaniz gerekir)
Sonuçların Açıklanma Tarihi: 6 Ekim 2017
Başvuru yapmak ve detaylı bilgi almak için bilgi@pianeta-italia.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Pianeta Italia, Domus Academy resmi temsilcisi olduğu için başvurular tarafımızdan ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.